"Vi har jo alle lyst til at give vores omgangskreds et kærligt skub med kærligheden".

– KATJA og LOTTE, Recommendating APs

The story behind

Vi kender det alle sammen: Den dér veninde, som har det hele kørende for sig – bare ikke kæresten hun også drømmer om. Vi vil gerne hjælpe. Fortælle alle andre, hvor sød og dejlig hun er. Og som single føles det samtidig tryggere, når du ved, at der er en sød og oprigtig person bag, som andre har sagt god for.

Det er tanken bag Recommendating.

Vi, Katja og Lotte, der har skabt Recommendating, ville egentlig bare på gode dates. Men vi blev mødt af falske profiler og mystiske løgne fra dem, vi troede, vi skulle date. Følelsen af utryghed prægede hele vores datingoplevelse. Det skabte vores idé om, at der var brug for at kunne stole på oplysninger om dem, vi dater.

Derfor bygger hele idéen om Recommendating på transparens. Alle datere skal først valideres med MitID. Så kan familie, venner og kolleger skrive en anbefaling af den, der vil date. Dateren skal godkende alle anbefalinger, inden andre kan se dem.

Det betyder, at du på forhånd ved lidt mere om, hvem du skal mødes med. Så bliver daten mere tryg – og så har I måske allerede lidt mere at snakke om.

Rigtig god fornøjelse
Katja & Lotte

Sådan virker recommendating

I vores app får du muligheden for at møde ægte mennesker. Vi sikrer kvaliteten ved at validere alle profiler gennem MitID. Men det stopper ikke der – vi tilbyder også anbefalinger fra dine nærmeste venner og familie, som fortæller dig, hvorfor din date er værd at møde. Dette giver dig en unik og personlig oplevelse, der åbner døren til en date, der måske bliver begyndelsen på et spændende eventyr.

Vil du anbefale en single?

Har du en ven, kollega eller søskende, som bare er for god til at være sand? Og, kan du bare ikke forstå, hvorfor han eller hun endnu ikke har mødt den eneste ene?

Så giv ham eller hende en ny chance for at møde kærligheden. Du behøver ikke at oprette en profil – følg blot de 7 hurtige steps HER og anbefal din skønne single (bare rolig, vi hjælper dig gennem den med stikord og andet godt). Du kan anbefale enten via app’en eller web. Når du har fulgt de 7 trin, sender du din anbefaling til den person, du gerne vil hjælpe videre.

Og hvis han eller hun vil oprette en profil med din anbefaling, kan det ske med et klik.

Din anbefaling bliver først godkendt og aktiveret, når singlen har accepteret.

Vil du anbefales?

Så opretter du bare en profil, som du kender det fra andre datingapps. Hos os er det et krav at validere din profil med MitID. Det sikrer, at vi ved, at du er dig, og dermed undgår vi falske profiler. Som noget unikt for Recommendating, kan du bede en ven, veninde eller familie om at give dig en anbefaling. Det er ikke et krav. Men husk: Jo flere gode anbefalinger, du har, desto oftere bliver du vist i din måske kommende partners feed.

Kom i gang allerede i dag. Opret en profil. Få en anbefaling. Find kærligheden.

Se vores reel

I 3 år har vi været i gang med at skabe vores drøm – Recommendating. Det startede som en sjov idé en sommeraften i 2020. Under den varme aftensol og med et koldt glas hvidvin blev idéen til Recommendating født. En helt ny datingplatform med et nyt koncept, som skal give et mere trygt online datingmiljø.

Et hurtigt swipe til højre eller venstre. Folk, der ikke svarer og falske profiler. Det er helt almindelige udfordringer i den nuværende jungle af datingapps og -websites, som vi selv og vores veninder har oplevet.

Derfor har vi skabt Recommendating – en slags kærligheds-Trustpilot inden for dating. Her kan venner og familie skrive en anbefaling af de dejlige singler, de kender. Singlerne på Recommendating vil derfor have små anbefalinger/beskrivelser fra deres netværk, som er med til at give et mere nuanceret billede af personen bag profilen. Målet er, at det skal føles mere trygt at gå på en date med en person, som andre har blåstemplet.

Recommendating er altså både til dig, der er single, men også til dig der har singler i dit netværk.

En vild rejse, som har krævet blod, sved og tomme bankkonti. Men sikke en rejse – og vi glæder os til at dele den med jer.

Afspil video

Følg med på Instagram

Recommendating har skudt weekenden i gang med podcast, vin og hygge🎙️🩷
Det lidt triste fredagsvejr kan ikke ødelægge vores gode dag 🤩 Vi var på besøg hos Aller (for Aller første gang 😜) 

Vi var så heldige, at Kathrine Hinge og Christoffer Juul fra podcasten “Stadig single” var nysgerrig på at høre om os og tankerne bag Recommendating. 

De var super dygtige, professionelle og ægte, hvilket gjorde, at det var en super god og sjov oplevelse 🎙️🩷
Så nemt er det at indhente anbefalinger til din datingprofil! 😊
Vil du finde en kæreste? 🥰 Se, hvor nemt du kommer i gang på Danmarks nye datingportal.

Du får en gratis profil frem til 30. april - hvad venter du på? 😉❤️
I går havde vi besøg af skønne Karin Heurlin – en dygtig journalist fra Aller Medier på Ude & Hjemme og vært på podcasten “Min kærlighedshistorie”🎙️

Karin beskriver sin podcast således: “Min kærlighedshistorie” er en podcast om kærlighed. Ikke kærlighed som i eventyr eller i Hollywood-film. I den her podcast træder vi helt ind i stuerne til rigtige mennesker for at høre deres ægte kærlighedshistorier”

Og det var lige, hvad hun gjorde. Lotte og Karin kom vidt omkring – både om Recommendating, men også om kærlighed, venindekærlighed og datingoplevelser – på godt og ondt… 

Derudover blev vi interviewet til magasinet Ude & Hjemme, hvor vores historie snart vil blive delt. Vi er utrolig glade for, at de ønsker at dele vores historie 🩷
Kender du en single, der hedder Louise? 🙋🏼‍♀️

Så ’tag’ hende i dette opslag og giv hende et lille ’kærlighedspuf’, så hun kan komme på en god date på Recommendating, Danmarks nye og sikre datingunivers, hvor alle skal verificeres med MitID.

Du finder Recommendating i AppStore, Google Play og på www.recommendating.dk