"Det bedste, du kan gøre for dig selv i dag, er at date min søde kaffe­elskende storebror, Karl."

– Louise, Karls søster

Recommend

– din fantastiske veninde, bedste ven, lækre kollega eller en anden, der skal møde kærligheden. Udfyld formularen her – helt uden at oprette en profil.

Har du en ven, kollega eller søskende, som du synes burde prøve lykken ? Så giv ham eller hende en ny chance for at møde kærligheden. Du behøver ikke at oprette en profil – følg blot de 7 hurtige steps HER og anbefal din skønne single (bare rolig, vi hjælper dig gennem den med stikord og andet godt). Du kan anbefale enten via app’en eller web. Når du har fulgt de 7 trin, sender du din anbefaling til den person, du gerne vil hjælpe videre. Og hvis han eller hun vil oprette en profil med din anbefaling, kan det ske med et klik.

Din anbefaling bliver først godkendt og aktiveret, når singlen har accepteret.

Date

Single og træt af at swipe? Opret en profil og få anbefalinger fra dem, der kender dig.
Opret din profil nu.

Så opretter du bare en profil, som du kender det fra andre datingapps. Hos os er det et krav at validere din profil med MitID. Det sikrer, at vi ved, at du er dig, og dermed undgår vi falske profiler. Som noget unikt for Recommendating, kan du bede en ven, veninde eller familie om at give dig en anbefaling. Det er ikke et krav. Men husk: Jo flere gode anbefalinger, du har, desto oftere bliver du vist i din måske kommende partners feed.

Kom i gang allerede i dag. Opret en profil. Få en anbefaling. Find kærligheden.

Kom i gang med at date

Opret en profil, få anbefalinger og se din dates anbefalinger.
Scan QR-koden – så er du i gang.

Opret en profil, få anbefalinger og se din dates anbefalinger.

Sådan virker Recommendating

I vores app møder du rigtige mennesker. Vi validerer nemlig alle profiler via MitID.

Samtidig har gode venner og familie anbefalet din date og fortæller, hvorfor han, hun eller hen er værd at møde. Det giver dig en dybere og mere personlig indgang til den date, som måske bliver starten på et spændende eventyr.

Gemmer du på guld i vennekredsen? Giv din anbefaling i dag

”Når man holder af nogen, så vil man gerne hjælpe dem med at finde det helt rigtige match. Jeg synes, det er supernemt og hurtigt lige at bruge fem minutter på at skrive en anbefaling, og sådan tror jeg, at mange har det. Det vil jeg rigtig gerne gøre for min veninde/ven. Den person som er single, har måske svært ved at sælge sig selv. Når man er venner med en person, så er det fordi, at man ser noget godt i dem, og så er der altid noget godt at beskrive. Og nogle gange ser andre noget i én, som man måske ikke selv ser” – Christina 38, veninde med Rikke.

Giv en kærlig anbefaling nu og send din ven afsted på datingeventyr.

Vil du anbefale din søde ven eller lækre kollega? Vi hjælper dig i gang – helt uden at oprette en profil.

Følg med på Instagram

Fodboldfeberen er over os ⚽️ Synes du også, at det kan være svært at ramme målet? 🥅

Måske er det tid til at skifte taktik og prøve en ny bane! På Recommendating kan du score stort i kærlighedens spil og måske få en storsejr med hjem 🏆🙋🏼‍♂️
Vi er vilde med blomster, og vi er vilde med kærlighed 💐💖

Derfor har vi indgået et samarbejde med Interflora, så du som Recommendating-bruger kan få eksklusiv rabat, hvis du vil sende blomster til din date, eller hvis du blot ønsker at sige tak til din ven(inde) for en anbefaling 💌

Du finder rabatkoden i vores app under dine beskeder, eller hvor du modtager dine anbefalinger 💖

Katja & Lotte 🌸
Recommendating er alle de fede steder 💞 Leder du ikke efter ‘The Real Thing’, er du helt sikkert det forkerte sted. #therealthing
Til verdens bedste følgere 🫶🏼 Får vi 200 delinger af vores reel, poster vi en video, hvor vi laver happy-vejrmøller 🤸🏼‍♂️🤸🏼‍♂️ Bonusinfo: Det bliver første vejrmølle i 35 år 😅
Podcast-anbefaling 🎙️

Fordi vi ved, at I aldrig bliver trætte af at høre på os 😜…. vil vi gerne anbefale podcasten “Min kærlighedshistorie” med den dygtige vært og journalist Karin Heurlin. 

https://open.spreaker.com/9vPWYMm7hF9KCHo7A

📸 Ude & Hjemme

Trygt og sikkert

Sikker validering med MitID

Sikkerhed og tryghed er grundstenene i Recommendating: Alle skal have en god og tryg oplevelse på Recommendating. For at sikre, at alle profiler er ægte, og ingen giver sig ud for at være en anden, skal alle profiler valideres med MitID.

MitID er Danmarks digitale ID. Med det beviser du, hvem du er på nettet. Med en MitID-validering på Recommendating 1) viser du andre brugere, at der er en person bag profilen, og 2) du har også sikkerhed for, at du ikke selv bliver mødt af en maskingenereret profil.

Profilnavn – dit valg

Selvom du bliver valideret med MitID, kan du frit vælge et profilnavn. MitID-valideringen og dit profilnavn er ikke linket til hinanden, og du kan derfor stadig være lige så anonym, som du ønsker. Det betyder altså, at du godt kan møde en profil, hvor personen har et alias som profilnavn.  

Selvom vi validerer din profil med MitID, viser vi selvfølgelig ikke dine personlige oplysninger på din profil.

OBS: Anbefalere uden en profil skal ikke valideres med MitID

For at blive MitID-valideret skal du én gang validere din profil på Recommendating ved hjælp af din MitID-app, kodeviser, kodeoplæser eller MitID-chip. Når din profil er valideret, gemmes disse oplysninger, og du skal derfor ikke benytte MitID, næste gang du logger ind.

Læs mere på digitaliseringsstyrelsen.

Sådan opbevarer Recommendating.dk dit MitID

MitID er en fælles løsning til danske virksomheder, privatpersoner og myndigheder. Derfor er det vigtigt, at løsningen ikke går på kompromis med sikkerheden.

MitID´s sikkerhed ligger i den tekniske opbygning, i grundige sikkerhedsprocedurer og i revision og tilsyn med sikkerheden, som foretages hvert år af Digitaliseringsstyrelsen. Recommendating har derfor ikke adgang til oplysninger, der er indtastet ifm. med MitID-valideringen.

På siden her kan du læse mere om sikkerheden ved MitID.

Opret en profil. Få en anbefaling. Find kærligheden.

Afspil video