Gemmer du datingguld i vennekredsen?

Anbefal din fantastiske veninde, bedste ven, lækre kollega eller en anden, der lige mangler et lille skub ind i en kærlig favn

Giv din anbefaling her

Det tager kun 5 minutter, men kan give et helt nyt liv til den, du vil hjælpe.

Har du en ven, kollega eller søskende, som bare er for god til at være sand? Så giv ham eller hende en ny chance for at møde kærligheden. Du kan anbefale enten via app’en eller web. Og vi hjælper dig gennem i processen i 7 lette trin.

Når du er klar, sender du din anbefaling til den person, du gerne vil give et kærligt skub. Har han eller hun en profil, kan vedkommende accepterer din anbefaling med et klik. Og hvis ikke, kan han eller hun lige så let oprette en profil med din anbefaling.

Og bare rolig. Din anbefaling bliver først aktiveret, når singlen har accepteret.

Du behøver ikke at oprette en profil for at anbefale

Hvis du ikke har en profil, skal du vælge ”Anbefal en ven” på forsiden af app.recommendating.dk eller på vores app, som du finder i App Store eller Google Play.

Du bestemmer helt selv, hvor meget du vil skrive – det behøver ikke at være langt. Når du er færdig, laver systemet et link til dig, som du sender videre til din ven – på SMS, mail, Messenger eller hvad du nu foretrækker.

Hvis din ven ønsker at oprette en profil med din anbefaling, kan det ske med blot et klik.

Hvis du selv har en profil på Recommendating, skal du blot gå ind under ”Anbefalinger” og vælge ”Anbefal en ven” og følge flowet der.

Igen: Din anbefaling kan først ses af andre profiler, når din ven eller familie har set og accepteret dine kærlige ord.